IBM Connections Mobile 1.2.2 per a Android, iOS i Blackberry

Maig de 2016

Característiques d'accessibilitat per a l'IBM Connections Social Cloud Mobile Editor a l'iOS

Les característiques d'accessibilitat ajuden els usuaris que tenen alguna discapacitat, com ara mobilitat reduïda o visió limitada, a utilitzar els productes de tecnologia informàtica sense problemes.

Característiques d'accessibilitat

L'editor mòbil Connections Social Cloud inclou aquestes característiques principals d'accessibilitat:
 • Aquest producte utilitza gestos estàndard.
 • Operacions que només es realitzen amb el teclat
 • Admet VoiceOver per a l'iOS, el lector de pantalla d'Apple per a usuaris amb visió limitada.

Per obtenir més informació, aneu a la pàgina web sobre Configuració de les característiques d'accessibilitat de l'iOS.

Navegació mitjançant el teclat

Aquest producte utilitza tecles de navegació estàndard.

Informació sobre la interfície

La interfície de l'editor mòbil Connections Social Cloud no té contingut que parpellegi entre 2 i 55 vegades per segon.

La documentació del producte de l'editor mòbil Connections Social Cloud es basa en fulls d'estil en cascada. Podeu controlar la mida de la lletra amb els paràmetres del dispositiu o del navegador.

Informació sobre accessibilitat relacionada

A banda del centre d'atenció d'IBM i els llocs web d'ajuda, IBM ha creat un servei de teletips perquè els usuaris sords o amb problemes auditius puguin accedir als serveis d'ajuda i venda:

Servei TTY
800-IBM-3383 (800-426-3383)
(a Amèrica del Nord)

IBM i l'accessibilitat

Consulteu l'IBM® Human Ability and Accessibility Center per obtenir més informació sobre el compromís d'IBM amb l'accessibilitat.

Com treballar amb fitxers

A continuació, s'ofereixen unes tasques amb què podeu necessitar ajuda al vostre dispositiu mòbil.

L'IBM Connections Social Cloud Editor us permet:
 • Visualitzar fitxers dins i fora de l'IBM Connections Social Cloud Files.
 • Crear fitxers.
 • Editar un fitxer si es donen tots els elements següents:
  • Per a un fitxer creat a l'IBM Connections Social Cloud, en sou el creador o bé algú ha compartit el fitxer amb vós o us n'ha concedit accés d'editor.
  • Teniu accés d'editor per a un fitxer carregat que el propietari ha modificat inicialment perquè d'altres el puguin editar.
   Nota: Si algú elimina el vostre accés d'editor, el botó Edita continua visible fins que no s'actualitza la pàgina, però encara no podeu editar el document.

Creació d'un document, full de càlcul o presentació

Utilitzeu l'IBM Connections Social Cloud Editor per crear un document al vostre dispositiu iOS o Android que podreu compartir en línia.

Podeu crear 3 tipus de fitxers: Microsoft Word, Excel o Powerpoint.

Quan creeu un nou document del Word, sempre es desa en format .docx. Els documents existents es poden editar i desar en el format original.

Quan creeu un nou full de càlcul, sempre es desa en format .xlsx. Els fulls de càlcul existents es poden editar i desar en el format original.

Quan creeu una nova presentació, sempre es desa en format .pptx. Les presentacions existents es poden editar i desar en el format original.

 1. Podeu crear un fitxer nou obrint l'aplicació IBM Connections Social Cloud Editor o des de la pantalla Els meus fitxers de l'IBM Connections Social Cloud.
 2. A Els meus fitxers, toqueu Afegeix o Afegeix fitxer i després Crea document.
 3. Des de l'aplicació Connections Social Cloud Editor, seleccioneu + i després trieu el tipus de fitxer que voleu crear:
  • Document
  • Full de càlcul
  • Presentació
 4. El fitxer nou s'anomena sense títol.extensió. Introduïu la informació al fitxer nou.
 5. Quan hàgiu acabat d'afegir informació i de fer canvis, deseu-los a Connections Social Cloud Files:
  • Toqueu Desa o Desa i tanca al menú Més.
  • A la finestra emergent de càrrega de Connections Social Cloud, introduïu un nom de fitxer i, si voleu, indiqueu altres propietats per al fitxer nou.
  • Toqueu Desa. Quan es carrega el fitxer, es desa a la darrera ubicació de Els meus fitxers.

Edició de fitxers

Podeu editar diversos fitxers a l'IBM Connections Social Cloud mitjançant l'IBM Connections Social Cloud Editor.

Els formats de fitxer admesos a l'edició inclouen:
 • Microsoft Word 97~2013 (.doc, .docx)
 • MS Excel 97~ 2013 (.xls, .xlsx)
 • MS PowerPoint 97~ 2013 (.ppt, .pptx)
Nota: Podeu afegir anotacions als fitxers Adobe .pdf, però no podeu editar-ne el contingut.
 1. A Els meus fitxers, Fitxers públics o Fitxers de comunitat, seleccioneu l'opció Més per obrir el menú desplegable. Seleccioneu Edita. També podeu seleccionar Edita a iOS o el botó de llapis a l'Android des del full d'accions d'una pàgina de detalls del fitxer.
  Nota: Els fitxers que tinguin un tipus de fitxer no admès per a l'edició es mostren atenuats o no es poden seleccionar.
 2. Per obrir més fitxers a l'editor:
  1. Toqueu la icona Fitxers a la barra de navegació de l'editor.
  2. Toqueu Obre fitxers per iniciar Fitxers Connections Social Cloud per cercar altres fitxers i editar-los.
 3. Per visualitzar tots els fitxers que esteu editant, toqueu Visualitza els fitxers oberts al menú Més.
 4. Per desar els canvis alhora que editeu, toqueu Desa al menú Més.
 5. Quan hàgiu acabat d'afegir informació i de fer canvis, deseu-los a Connections Social Cloud Files:
  • Toqueu Desa al menú Més.
  • A la finestra emergent de càrrega de Connections Social Cloud, si voleu, podeu introduir propietats per a la nova versió del fitxer.
  • Toqueu Desa. Quan es carrega el fitxer, es desa a la darrera ubicació de Els meus fitxers.
   Els canvis es carreguen i es desen a Connections Social Cloud Files com a versió nova. Això permet que els lectors amb què compartiu la versió puguin visualitzar o baixar el fitxer actualitzat. El propietari del fitxer o un editor han de carregar el fitxer per tal que els usuaris el puguin visualitzar a Connections Social Cloud Files mòbil.
   Nota: Tant el propietari com els editors d'un fitxer hi poden fer canvis.
   Nota: Per a cada versió nova que es publiqui del document, s'enviaran notificacions als usuaris que segueixen el fitxer.
   Nota: En desar un document, feu-ho amb el format de l'Office corresponent.
 6. Si un altre usuari carrega canvis en un fitxer que esteu editant, es mostra una notificació al davant de la informació detallada del fitxer. Podeu seguir editant la versió anterior, obrir la nova versió o bé cancel·lar la sessió d'edició per a la versió anterior.
 7. Per eliminar un fitxer de l'editor, toqueu el menú Més a l'editor o toqueu el menú Més de la imatge en miniatura del fitxer de la visualització Obre fitxers. Toqueu Tanca. El fitxer s'elimina de l'editor, però no de l'Connections Social Cloud.

Avisos

Aquesta informació s'ha desenvolupat per a productes i serveis oferts als EUA.

És possible que IBM no ofereixi els productes, els serveis o les característiques descrits en aquesta documentació a d'altres països. Consulteu el vostre representant d'IBM local per obtenir informació sobre els productes i serveis que estan disponibles actualment a la vostra àrea. Les referències a un producte, programa o servei d'IBM no signifiquen ni impliquen que només es pugui utilitzar aquest producte, programa o servei d'IBM. Es pot utilitzar qualsevol producte, programa o servei funcionalment equivalent que no infringeixi cap dret de propietat intel·lectual d'IBM. No obstant això, l'usuari és el responsable d'avaluar i verificar el funcionament dels productes, programes o serveis que no siguin d'IBM.

IBM pot tenir patents o patents pendents d'aplicació que cobreixin els temes descrits en aquest document. El subministrament d'aquest document no us proporciona cap llicència sobre aquestes patents. Podeu enviar consultes de llicències, per escrit, a:

IBM Director of Licensing
IBM CorporationNorth Castle Drive, MD-NC119Armonk, NY 10504-1785EUA

Per a consultes de llicència que facin referència al joc de caràcters de doble byte (DBCS), poseu-vos en contacte amb el departament de propietat intel·lectual d'IBM del vostre país, o envieu les consultes, per escrit, a:

Intellectual Property Licensing
Legal and Intellectual Property LawIBM Japan Ltd.19-21, Nihonbashi-Hakozakicho, Chuo-kuTokyo 103-8510, Japó

INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES CORPORATION PROPORCIONA AQUESTA PUBLICACIÓ "TAL QUAL" SENSE GARANTIA DE CAP MENA, NI EXPLICITA NI IMPLÍCITA, INCLOSES, PERÒ SENSE LIMITAR-S'HI, LES GARANTIES IMPLÍCITES DE NO VULNERACIÓ DE DRETS, COMERCIALITZACIÓ O IDONEÏTAT PER A UN PROPÒSIT DETERMINAT. Algunes jurisdiccions no permeten la renúncia de garanties explícites ni implícites en determinades transaccions i, per tant, pot ser que aquesta declaració no sigui aplicable en el vostre cas.

Aquesta informació pot incloure imprecisions tècniques o errors tipogràfics. De manera periòdica es realitzen canvis a la informació que s'inclou aquí; aquests canvis s'incorporaran en noves edicions de la publicació. IBM pot realitzar en qualsevol moment i sense avís previ, millores i/o canvis en els productes i/o programes que es descriuen en aquesta publicació.

Les referències que es fan en aquesta informació a llocs web que no són d'IBM es proporcionen només per a la conveniència de l'usuari i no constitueixen una recomanació d'aquests llocs web. Els materials d'aquests llocs web no formen part dels materials d'aquest producte d'IBM i l'usuari és responsable de l'ús d'aquests llocs web.

IBM pot utilitzar o distribuir qualsevol informació que envieu de la manera que cregui convenient sense incórrer en cap obligació envers l'usuari.

Els titulars de llicència d'aquest programa que desitgin tenir-ne informació amb el propòsit d'habilitar: (i) l'intercanvi d'informació entre programes creats independentment i altres programes (inclòs aquest mateix) i (ii) l'ús recíproc de la informació intercanviada, han de posar-se en contacte amb:

IBM Director of Licensing
IBM CorporationNorth Castle Drive, MD-NC119Armonk, NY 10504-1785EUA

Aquesta informació pot estar disponible d'acord amb els termes i les condicions apropiats incloent-hi en alguns casos, el pagament d'una tarifa.

El programa sota llicència que es descriu en aquesta documentació i tot el material sota llicència disponible per al programa el proporciona IBM sota els termes de l'IBM Customer Agreement, l'IBM International Program License Agreement o qualsevol acord equivalent entre les parts.

Les dades de rendiment i els exemples de clients citats es presenten únicament amb finalitats il·lustratives. Els resultats reals de rendiment poden variar segons configuracions i condicions operatives específiques.

La informació relacionada amb productes que no són d'IBM procedeix dels proveïdors d'aquests productes, dels seus anuncis publicats o altres fonts disponibles de manera pública. IBM no ha comprovat aquests productes i no pot confirmar la seva precisió de rendiment, la seva compatibilitat ni qualsevol altra reclamació relacionada amb productes que no són d'IBM. Les preguntes sobre les capacitats dels productes que no són d'IBM s'han de dirigir als proveïdors d'aquests productes.

Les afirmacions relacionades amb futurs plans o intencions d'IBM estan exposades a canvis sense cap avís previ i únicament representen propòsits i objectius.

Aquesta informació conté exemples de dades i informes que s'utilitzen en operacions comercials diàries. Els exemples contenen noms de persones, empreses, marques i productes per tal de proporcionar la màxima informació possible. Tots aquests noms són ficticis i qualsevol semblança amb persones o empreses reals és totalment fortuïta.

Marques registrades

IBM, el logotip d'IBM i ibm.com són marques registrades o marques comercials d'International Business Machines Corp., registrades en moltes jurisdiccions de tot el món. Altres noms de productes i serveis poden ser marques registrades d'IBM o d'altres empreses. Trobareu una llista actual de les marques registrades d'IBM al lloc web http://www.ibm.com/legal/copytrade.shtml sobre informació de marques registrades i copyright.

Microsoft i Windows són marques registrades de Microsoft Corporation als EUA o en altres països.

Java™ i totes les marques basades en Java són marques registrades d'Oracle i/o de les seves filials.

Termes i condicions de la documentació del producte

Els permisos per a l'ús d'aquestes publicacions s'atorguen segons els següents termes i condicions.

Aplicabilitat

Aquestes condicions d'ús són addicionals a les condicions d'ús del lloc web d'IBM.

Ús personal

Podeu reproduir aquestes publicacions per a ús personal no comercial sempre que manteniu tots els avisos de propietat. No podeu distribuir, visualitzar ni dur a terme cap treball derivat d'aquestes publicacions, ni de cap part seva, sense el consentiment exprés d'IBM.

Ús comercial

Podeu reproduir, distribuir i visualitzar aquestes publicacions únicament dins de la vostra empresa sempre que es conservin tots els avisos de propietat. No podeu dur a terme treballs derivats d'aquestes publicacions ni reproduir, distribuir ni visualitzar aquestes publicacions ni cap part seva fora de la vostra empresa sense el consentiment exprés d'IBM.

Drets

Excepte quan s'atorgui expressament en aquest permís, no s'atorguen altres permisos, llicències ni drets, ni explícitament ni implícita, a les publicacions ni a cap informació, dades, programari ni a cap altra propietat intel·lectual que continguin.

IBM es reserva el dret de retirar els permisos atorgats aquí sempre que, a la seva discreció, l'ús de les publicacions sigui perjudicial per als seus interessos o que, segons el criteri d'IBM, les instruccions establertes anteriorment no s'estiguin seguint adequadament.

No podeu baixar, exportar ni tornar a exportar aquesta informació excepte de plena conformitat amb tota la legislació i la normativa aplicable, inclosa tota la legislació i la normativa d'exportació dels Estats Units.

IBM NO OFEREIX CAP GARANTIA SOBRE EL CONTINGUT D'AQUESTES PUBLICACIONS. LES PUBLICACIONS ES PROPORCIONEN "TAL QUAL" I SENSE GARANTIA DE CAP MENA, NI EXPLÍCITA NI IMPLÍCITA, INCLOSES, PERÒ SENSE LIMITAR-S'HI, LES GARANTIES IMPLÍCITES DE COMERCIALITZACIÓ, NO VULNERACIÓ DE DRETS O IDONEÏTAT PER A UN PROPÒSIT DETERMINAT.

Declaració de privadesa en línia d'IBM

Els productes d'IBM Software, incloses les solucions de programari com a servei, (“Ofertes de programari”) poden utilitzar galetes o altres tecnologies per recollir informació de l'ús del producte, per ajudar a millorar l'experiència de l'usuari final, per adaptar les interaccions amb l'usuari final o per altres objectius. En molts casos, les Ofertes de programari no recullen informació d'identificació personal. Algunes de les nostres Ofertes de programari poden ajudar-vos a habilitar la recopilació d'informació d'identificació personal. Si aquesta Oferta de Software utilitza galetes per recopilar aquest tipus d'informació, la informació específica sobre aquest ús de galetes de l'oferta es defineix en els paràgrafs següents.

En funció de la configuració desplegada, aquesta Oferta de programari pot utilitzar galetes de sessió i persistents que recopilin el nom de l'usuari o altra informació d'identificació personal per gestionar les sessions, millorar la capacitat d'ús per a l'usuari, configurar l'inici de sessió únic o altres finalitats funcionals o de seguiment de l'ús. Aquestes galetes es poden desactivar, però si ho feu, s'eliminaran les funcions que activen.

Si les configuracions desplegades per a aquesta Oferta de programari us proporcionen com a client la possibilitat de recopilar informació personalment identificable dels usuaris finals mitjançant galetes i altres tecnologies, heu de cercar assessorament legal sobre les lleis vigents en relació a aquesta recollida de dades, inclosos tots els requisits d'avís i consentiment.

Per obtenir més informació sobre l'ús de diverses tecnologies, entre les quals les galetes, per a aquestes finalitats, consulteu la Política de privadesa d'IBM a http://www.ibm.com/privacy i la Declaració de privadesa en línia d'IBM a http://www.ibm.com/privacy/details, la secció amb el títol “Cookies, Web Beacons and Other Technologies” i “IBM Software Products and Software-as-a-Service Privacy Statement” a http://www.ibm.com/software/info/product-privacy.