IBM Lotus Symphony


HTML-yhteensopivuus

Määrittää HTML-sivujen asetukset.

Tämän komennon käyttö...

Valitse vaihtoehdot Tiedosto - Asetukset - Lataa tai tallenna - HTML-yhteensopivuus.

Fonttikoot

Askelluspainikkeilla Koko 1 - Koko 7 voit määrittää HTML-määrityksiä <font size=1> - <font size=7> vastaavat fonttikoot.

Vie

Määrittää HTML-asiakirjojen viennin asetukset. Jos haluat viedä asiakirjan HTML-muodossa, valitse Tallenna nimellä -valintaikkunassa HTML-asiakirja-tiedostomuoto. Lisäohjeita on kohdassa Suodattimien tuonti ja vienti.

Voit optimoida HTML-viennin valitsemalla Vie-ruudusta selaimen tai HTML-standardin. Jos valitset Lotus Symphony Documents -vaihtoehdon, ohjelma vie tietyt Lotus Symphony Documents -ohjeet.

Lotus Symphony Basic

Valitse tämä valintaruutu, jos haluat lisätä Lotus Symphony Basic -käskyt vietäessä asiakirja HTML-muodossa.

Tämä asetus on otettava käyttöön ennen kuin luot Lotus Symphony Basic -komentosarjan. Muutoin komentosarjaa ei lisätä. Lotus Symphony Basic -komentosarjat on sijoitettava HTML-asiakirjan ylätunnisteeseen. Kun olet luonut makron Lotus Symphony Basic IDE -ympäristössä, makro näkyy HTML-asiakirjan ylätunnisteessa lähdetekstinä.

Vihje-kuvake Jos haluat, että ohjelma ajaa makron automaattisesti, kun HTML-asiakirja avataan, valitse vaihtoehdot Työkalut - Mukauta - Tapahtumat. Valitse Tapahtumat-luettelosta Asiakirja-valintaruutu ja Avaa asiakirja -vaihtoehto. Valitse Makrot-kohdasta asiakirja, sen vakiokirjasto, moduuli1, sekä makro ja napsauta Määritä-painiketta.

Näytä varoitus

Jos tämä vaihtoehto on valittuna, ohjelma varoittaa Lotus Symphony Basic -makrojen häviämisestä, kun asiakirja viedään HTML-muodossa.

Tulostusasettelu

Jos valitset tämän vaihtoehdon, ohjelma vie myös käytössä olevan asiakirjan tulostusasettelun. Lotus Symphony -ohjelma sekä Netscape Navigator -selain versiosta 4.0 alkaen ja MS Internet Explorer -selain versiosta 4.0 alkaen osaavat lukea tulostusasettelun.

Huomautuskuvake HTML-suodatin tukee CSS2 (Cascading Style Sheets Level 2) -tyylitiedostojen käyttöä asiakirjojen tulostuksessa. Kyseinen toiminto on käytettävissä vain, kun tulostusasettelun vienti on käytössä.

Merkistö

Valitse vientiin sopiva merkistö.


Palautetta tuotteesta | Lisäohjeet | Tavaramerkit